Vinarija brindza

Restoran

Restoran Capriolo se nalazi neposredno na izlazu iz Bačku Topole ka Bečeju i smešten je na predivnom istoimenom salašu u neposrednoj blizini vinarije. Od Novog Sada je udaljen oko 75 km, a od Subotice 40 km.

Ambijent restorana je rustičan, raspolaže sa tri sale koje su rađene u različitim stilovima. Picerijski deo je rađen u stilu stare lovačke kuće u drvenom dekoru koja čini srce samog objekta. To je ujedno i najstariji deo, čije zidove krase bogati trofeji ovdašnjih lovaca. Inače, čitav kraj je poznat po lovnom turizmu, a salaš Capriolo zauzima posebno mesto u ovoj vrsti ponude jer je omiljeno odredište ljubitelja ovog sporta. Raspolažemo sa velikim iskustvom u organizovanju sezonskog lova, sa mogućnošću smeštaja lovačkih pasa.

Objekat je sa radom počeo 1991 godine, a za vreme tog značajnog perioda svog postojanja, stekao je epitet renomiranog restorana koji se može pohvaliti kako ponudom domaćih nacionalnih specijaliteta tako i velikim izborom jela italijanske i internacionalne kuhinje.

Pored restoranskih i pansionskih usluga nudimo i mogućnost organizovanja svadbi, maturskih večeri, rođendana i ostalih porodičnih ili drugih svečanosti.

Za više informacija

Capriolo TLU
Salaš 264.
Bačka Topola, Srbija, 24300
+381 24 712 055

Slike iz bašte restorana