Vinarija Brindza

O našoj vinariji

Vinarija Brindza, iako relativno mlada vinarija, za kratko vreme je stekla svoje stalne goste, što je nama, kao vinarima i ugostiteljima, posebno drago. Sve veće interesovanje posetilaca za našim vinima je dovoljan znak da smo na pravom putu da napravimo još jednu lepu priču o tome. Nadamo se da ćete i Vi biti deo nje.

Porodica Brindza verovatno je za mnoge poznata po fabrici bicikla „Capriolo“. Ideja proizvodnje vina je počela kao hobi za osnivače, međutim u jako kratkom roku postala je posebno preduzeće sa velikim planovi za budućnost.

Vinarija se nalazi pored Bačke Topole na porodičnom imanju, sa restoranom, sobama i drugim pratećim sadržajima. U neposrednoj blizini se nalazi lovački dom i Restoran „Capriolo“ koji može da ugosti 150 osoba.

Vinogradi se nalaze 15km udaljeno od podruma, na Telečkoj visoravni, između naselja Krivaja i Gornja Rogatica

Prva ozbiljna berba se dogodila  2011-e godine, kada je i vinarija u sadašnjem obliku izgrađena. I prva vina rezultiraju iz te godine koja se dokazala kao veoma dobra,i vina iz te berbe su vrlo dobrog kvaliteta.

Vinarija Brindza

Prerada grožđa se vrši reduktivnom metodom, najmodernijom tehnologijom. Kapacitet podruma je 50 hiljada litara godišnje sa tendencijom rasta. Zajedničke karakteristike naših vina su tipična, izražajna, intenzivna aroma, harmonija kiselosti i snage, plemenitost svetskih sorti sa kombinacijom lokalnog kvaliteta zemljišta.

Vinarija se nalazi u Vojvodini u srcu Severne Bačke, pored Bačke Topole, na tradicionalnom salašu koji je i dan danas u funkciji. Vinariji pripada i restoran ’Capriolo’ sa nacionalnom kućom gde naše goste očekuje spoj tradicionalnog i modernog.

Pored proizvodnje, omogućili smo i turističke posete za sve ljubitelje vina. Nudimo obilaske vinograda, vinarije i barrique podruma uz degustaciju vina.

Posetite nas i uverite se da Vinarija Brindza pored vrhunskih vina, može da ponudi kvalitetan boravak i opuštanje za sve posetioce.

Za pojedince ili grupe obavezna je prethodna najava.

Slike vinarije

Saznajte više o našim vinima